Kardiogépek - Wellness Centrum

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Konditerem


Elliptikus gépek (cross trainer)

Az elliptikus gépek kivallóan alkalmasak az összes nagyobb izomcsoport megmozgatására, edzés előtti bemelegítésre vagy akár zsírégetésre is. Kíméli az ízületeket, ám elegendő terhelést jelent ahhoz, hogy az egyik legkiválóbb aerob tevékenységnek minősüljön. Az elliptikus gépek hatékonyan fejlesztik a test összes izomcsoportját és javítják az állóképességet. Az egyenletes és sima elliptikus mozgás egyszerre edzi a lábakat illetve a felsőtestet, gyorsan a kívánt szintre emeli a pulzust anélkül, hogy terhelné az ízületeket. Az újabban egyre nagyobb tért hódító fronthajtásos elliptikus gépek abban különböznek a hagyományos, hátsó meghajtású ellipticaloktól, hogy a mozgás ezeken a gépeken inkább a sífutásra emlékeztet. A fronthajtásos elliptikus gépek még kevésbé terhelik a térdízületeket, mivel használat közben a
mozgás az ellipticalon majdnem vízszintes pályájú.


KARDIÓGÉPEK
Futópadok

Futás és gyaloglás az egyik leghatásosabb mozgásformák közé tartozik,az állóképesség és a teljesítőképesség javításához, az ember legtermészetesebb mozgása. Gyaloglással általános fizikai erőnlétét, fittségét garantálhatja, míg a futás hatékonyan optimalizálja a test energia-felhasználását! Egy edzés a futópadon teljesen független az időjárástól. A futópadot mindenki használhatja, egy hobbisportoló egy aktív sportoló és akár a futó sportokat űző versenysportoló is. Egy edzés a futópadon kihívás és segítség nyújt egy kitartó sportolónak és egy amatőrnek is. Kínálunk futópadokat maratonistáknak, új tapasztalatok és hatásos eredmény eléréséhez.

Taposó-Lépcsőző gépek

A taposógép már klasszikusnak számít a cardiogépek között és még mindig nagyon hatékony. Egy edzés a stepperen nagyon gépfüggő, mert sok múlik a lépés ellenálláson, a magasságállításon és a lábtartó nagyságán. Egy optimális edzésnél levezetéshez is használható eszköz, melyen a variált test és lábtartások segítségével befolyásolható melyik alsótesti izom kapjon nagyobb hangsúlyt a mozgásban. Erősíti a feneket, a combot és a vádlit. A lépcsőző gépen történő edzés ideális fizikai kondíciójának javítására, illetve súlyleadás céljára is. Javítja a szív és keringési rendszer működését, megnövelve az oxigénfelvevő kapacitást.


Szobakerékpár

A szobakerékpár már évek óta nagyon ismert sporteszköz a rendszeres edzéshez, akár az otthonokban is. A szobakerékpárt használják a szív és keringés edzésére, állóképesség javítására, zsírégetésre, és versenyzők felkészülésére egyaránt. Sajnálatos módon sokan inkább ruhát szárítanak rajta.

 
 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz