Relax infrakabin - Wellness Centrum

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szauna

Relax-infra kabin (alfagép):


Alakformálás, fogyasztás, méregtelenítés, izületi és reumás panaszok kezelése a legújabb Relax készülékkel, mely egyesíti a masszázs az infraszauna és az aromaterápia kedvező hatását. Kezelés közben Ön kényelmesen fekszik a steril fóliával fedett kényeztető masszázs ágyon és közben kellemes Relaxációs zenékből válogathat. Nem kell a melegtől szenvednie, mert a fej a kabinon kívüli térben van, és a kezelés alatt hűs levegőt fújunk az arcára. A készülékünkben alkalmazott aromaterápia hatékonyságát a gondosan összeállított természetes illóolajoknak köszönhetjük.
Relaxinfra Classic készülékünk fogyasztó és méregtelenítő kezeléseivel kiemelkedő eredményeket érhet el.
A készülékben egy 360-os 3 dimenziós infra hőkabin található, amely több mint 4 m2 felületen fejti ki jótékony hatását. A nagyméretű belső térben akár egy 200 kg-os ember is kényelmesen elfér. A tágas kabin elegendő teret biztosít a kényelmes elhelyezkedéséhez. A készülék felső része bármikor egy könnyed mozdulattal felnyitható, akár kezelés közben, belülről is. Az  üzembiztos működéséről a készülékbe épített számítógépes rendszer gondoskodik. Fogyaszt, méregtelenít, erősíti az immunrendszert, ellazít és jó közérzetet biztosít .A készülék használata már az első kezelés után garantált testsúlycsökkenést eredményez.
A készülékünkben alkalmazott természetes illóolajok adagolását a beépített számítógép végzi.
A gondos összeállítás és a komputerizált vezérlés hatékony aromaterápiát eredményez,. a relaxációt elősegítő és bőrregeneráló illóolajok felhasználásával. A kezelés közben a beépített masszázs ágy gondoskodik a test fizikai ellazulásáról. A multifunkcionális masszázzsal kombinált kezelés nagyobb fokú relaxációt eredményez.
Kezelés közben a szabályozható fűtésű, speciálisan merevített széles ágy szilikon rugói biztosítják a kényelmet még a nagytestű emberek számára is.
Az idő múlását kezelés közben a relaxációs programokhoz illő, Hi-Fi minőségű zene feledteti.
Az arcra áramoltatott hűs levegővel csökkentjük a melegség érzetet.
Az arcot hűtve csökkentjük a homlok és az arc izzadását, növelve ezzel a komfortérzetet.

  
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz